På Hundtassen.se älskar vi hundar mer än någonting annat! Vi är en grupp passionerade hundälskare som brinner för att sprida kunskap och information om de fantastiska varelser som vi har turen att kalla våra bästa vänner. Här hittar du allt från det senaste om olika hundraser, till tips och tricks för att ta hand om din egen fyrbenta vän.

Vi har en sann kärlek till alla hundar, oavsett färg eller ras. Många har exempelvis fördomar mot kraftfulla hundar, men det är i grunden byggt på ägare som inte tagit sitt ansvar. För oss är varje hund en individ med sina egna unika personligheter och behov, och vi vill att vår hemsida ska spegla just det. Vi är alltid på jakt efter de senaste nyheterna och trenderna inom hundvärlden, så att vi kan dela dem med dig.

Dessutom tycker vi om att skriva om uppfödare för respektive ras, eftersom uppfödaren är bland det viktigaste som finns för en hunds välbefinnande, och bestämmer därmed hur pass harmonisk hunden kommer vara.

Så om du också är en hundentusiast, eller bara letar efter lite inspiration och kunskap om världens bästa vänner, så har du kommit till rätt ställe! Vi hoppas du får en trevlig vistelse hos oss på Hundtassen.se – där vi älskar hundar mer än någonting annat!