hundkläder till chihuahua

Hundkläder till chihuahua

Chihuahua är en av de minsta hundraser som finns och de har också en av de minsta kropparna. Detta innebär också att de behöver extra värme, speciellt under vintermånaderna då de lätt kan frysa på grund av sin lilla kroppsbyggnad. Det är därför viktigt att ha rätt kläder till sin chihuahua för att hålla dem varma och bekväma.

I denna artikel tänker vi ta en titt på vad man ska tänka på när man väljer kläder till sin chihuahua och vilka typer av kläder som är bäst lämpade för denna lilla fyrbenta sötnos.

Bäst hundkläder till chihuahua 2023

1. Rukka Piley Lucky Hundjacka

Rukka Piley Lucky Hundjacka

Jag har aldrig sett min hund se så glad ut med en tröja på sig som med Rukka Piley Lucky! Det mjuka teddymaterialet gör att den är super bekväm för henne att ha på sig och håller hennes muskler varma på kalla promenader. Ett enormt plus med reflexdetaljerna så att jag och andra kan se hunden mörkret. En hundtröja som både är praktisk och skön, vad mer kan man önska sig?

2. Feel Active Oslo Fleece

Värma upp din chihuahuas kropp med Feel Active Oslo Fleece! Denna bekväma och multifunktionella fleecetröja för hundar värmer upp kroppen under de lite kyligare dagarna eller nätterna. Tröjan är även designad med din hunds komfort i åtanke; töjbart material, en sömlös framdel och justerbara bensnören gör att den sitter väldigt bra på hunden utan att tumma på rörligheten. Men det är inte bara komforten som är bra – materialet är också hållbart och torkar snabbt efter regniga promenader.

3. Feel Active Reflective Parka

Jag är mäkta imponerad av denna hundjacka. Den är en riktig allround-jacka med en mängd användbara funktioner. Hela jackan är gjord i ett reflexivt material, vilket gör att min chihuahua syns i mörkret och är säker på promenaderna. Bekväm passform med justerbara detaljer runt nacken, magen och baktill säkerställer att jackan sitter perfekt på hunden, och öppningen med dragkedja på ryggen gör det enkelt att fästa kopplet.