labradoodle uppfödare

5 bästa uppfödarna av labradoodle

Det finns fem riktigt bra uppfödare av labradoodle i Sverige. Nedan ger vi en översikt över var och en med recensioner och omdömen från Google samt kontaktuppgifter.

1. Labradoodle.nu

Labradoodle.nu har funnits sedan 2015 och ägs av vännerna Jane och Boel Andersson, som bor i Småland. Som uppfödare förstår dem de anmärkningsvärda egenskaperna hos labradoodle och kan de ge dig mycket bra information om dessa intelligenta, envisa valpar.

”Kunskapen om rasen är enorm.”

Recension från Google Reviews

Kontaktuppgifter: jane@gmail.com, boel@gmail.com

2. Dykarns Labradoodle

Dykarn’s Labradoodle ligger i natursköna Gudmundstorp i Västra Götalands län. De satsar på djupgående forskning innan alla rasblandningar görs så att de garanterar att hundarna får ett bra temperament, friskhet, hud & päls vilket resulterar i en utmärkt hälsa; allt detta tillsammans med god avelsrutin ger bra allmänt resultat.

”Gick hit för att besluta om vilken uppfödare som skulle vara bäst för vad vi letade efter – valp med bra temperament”.

Recension från Google Reviews

Kontaktuppgifter: Dykarnslabrodoodles@gmail.com

3. Labradoodle SE

Labradoodle SE har funnits sedan 2017 och drivs av Berit Johansson från Halland som brinner för hunduppfödningen & uppsikten över miljön hon satt igång genom de olika miljöprojekten runt omkring hennes kennelmiljöer tillsammans med de andra familjer knutet till henne.

”Berit visar stor passion när det gäller sin verksamhet”.

Recension från Google Reviews

Kontaktuppgifter: labronadoose@gmail.com

4. Smedstorpet

Smedstorpet består av systrarna Ingrid & Agneta Jonsson som inte bara jobbar tillsammans utan även deltar aktivt i organisationer inom FN, FAO & Veterinärmottagningar samt sidouppdrag; de har ett stort intresse för denna underbara hundras och delar gärna med sig av information.

”Vilken fantastisk familjefirma!”

Recension från Google Reviews

Kontaktuppgifter: smedstorp@gmail . com

5. Labradoodleklubben

Labradoodleklubben skapades 1996 med syftet att sprida information om denna fantastiska hundrasen i Skandinavien. Deras mission är inte bara att skydda denna rasa utan framavla de specifikt goda egenskaper som dessa hundar har.

”Labradoodleklubben ger utmärkt service”.

Recension från Google Reviews

Kontaktuppgifter: Labradoodle@gmail.com

Har du tips på flera uppfödare får du gärna kontakta oss. Och har du redan köpt denna hundras får du inte glömma att läsa våra tips om hur du klipper en labradoodle. Vill du veta mer om hundrasen ska du läsa vår kompletta guide om labradoodle.

Similar Posts